Ahol a folyó véget ér
Ahol a folyó véget ér

Vedd meg!

Szerző: Martin, Charles

Fordító: Szabó Ágnes

Kiadó: General Press Kiadó

Oldalak száma: 368

Kiadó: 2010

Szerintünk
Szerintetek
Egy férfi evez a St. Marys folyón, hátul a kenujában egy nő fekszik. Tizennégy éve házasok, mindennél jobban szeretik egymást, és most az asszony súlyos beteg.

Doss és Abbie sorsa véletlenül keresztezte egymást, és nem csak dacból maradtak egymással. A fiú apátlanul, iskolátlanul, nehéz körülmények között nőtt fel a St. Marys folyó mentén lakókocsi-táborban, az amerikai Georgia államban. Nappalonként pincérként küzdött a megélhetésért, míg éjszakánként a szívében kavargó képeket festette vászonra. A lány Dél-Karolina állam legbefolyásosabb szenátorának a lánya, kivételezett életet élt, szépségét kihasználva modellként járta a világot.

Most, ahogy a folyón csordogálnak lefelé, Abbie tízes listáját igyekeznek teljesíteni /egyik a folyón végig utazás/ – tíz kívánság vár megvalósításra, mielőtt elveszítik a harcot a betegséggel szemben. A reggeli folyó párájában, a napsütésben villogó tükörképeket szétszakítva, az alkony festette fények fölött siklik hajójuk az óceán felé, hogy Doss valóra válthassa Abbie utolsó álmait. Az utazás szerelemmel és szeretettel teli pillanataiban ez a két ember, akik képtelenek a másik nélkül élni, szembenéznek múlttal és jövővel…Elírást vagy hibát találtál? Módosítanál a könyv adatlapján? Klikk ide

Első mondat

Nem szeretek visszagondolni a gyerekkoromra.
hirdetés
Utolsó módosító: mirandola
bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Hírlevél

Másik könyvet kérek!
hirdetés
Akik olvassák ezt a könyvet
Összesen: olvasó
hirdetés
Új blogbejegyzések
hirdetés
A kritikaíráshoz/polcra helyezéshez be kell lépned. Lépj be vagy regisztrálj!