Rejtőzködve
Rejtőzködve

Vedd meg!

Szerző:

Fordító: Sóvágó Katalin

Kiadó: Maecenas Könyvkiadó

Oldalak száma: 315

Kiadó: 2016

Szerintünk
Szerintetek
0/10
Marshall Everett az USA drogellenes hivatalának kivételes tehetségű titkos ügynökeként olyan sikeresen épül be az egyik legnagyobb kolumbiai drogkartellba, hogy a szervezet vezetője, a véres kezű drogbáró a bizalmába, sőt a családjába fogadja. Marshall közel kerül ahhoz, hogy feltárja a kartell teljes kapcsolati rendszerét és lebuktassa a hálózatot, ám elárulják, és a titkosszolgálatnak kell kimenekítenie Kolumbiából.

Ariana Gregory gyönyörű és gazdag, pezsgő társasági életet élő fiatal manhattani lány. Jól érzi magát a bőrében: megszerzi álmai állását egy online divatlapnál és a szerelem is megtalálja. Így valóságos tragédiaként éli meg, amikor apját kinevezik argentínai nagykövetté, és neki vele kell tartania. Pedig akkor még nem is sejti, hogy odakint hamarosan brutális erőszak áldozatává válik.

Közel egy év elteltével a két sebzett lelkű ember felejteni és gyógyulni megy Párizsba, ahol útjaik keresztezik egymást. Marshall nem tudja ügynökmúltját megtagadni, és amikor rájön, hogy Ariana életét veszély fenyegeti, védelmébe veszi a lányt. Menekülésük során újabb és újabb kihívásokkal szembesülnek, de ezeket az akadályokat már nem egyedül kell legyőzniük...Elírást vagy hibát találtál? Módosítanál a könyv adatlapján? Klikk ide

Első mondat

A madarak egymást szólongatták, a hajnal újabb tökéletes napot ígért a buja őserdőben, Bogotától délre.
hirdetés
Utolsó módosító: SZISZI
bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Hírlevél

Másik könyvet kérek!
hirdetés
Akik olvassák ezt a könyvet
Összesen: olvasó
hirdetés
Új blogbejegyzések
hirdetés
A kritikaíráshoz/polcra helyezéshez be kell lépned. Lépj be vagy regisztrálj!