Felhőatlasz
Felhőatlasz

Vedd meg!

Szerző: Mitchell David

Fordító: Borbás Mária, Falvay Dóra, Bajtai Zoltán, Czigányik Zsolt, Polyák Béla, Hordós Marianna

Kiadó: Cartaphilus

Oldalak száma: 576

Kiadó: 2012

Szerintünk
Szerintetek
Egy zaklatott életű ifjú zeneszerző az ihlet pillanatában ráérez az örökkévalóságra. Sorsszerű viszonyok, cinikus érzelmek és látnoki szerelmek motívumaiból hat történet rajzolódik ki, melyek mindegyike túlmutat önmagán - egy leírhatatlan harmónia felé. Ez az átkozottul tökéletes összhang szólal meg a Felhőatlasz olvasóiban.

David Mitchell bravúros felépítésű, virtuóz nyelvezetű művében az összefonódó életek minden időbeli és térbeli határt átlépve hatnak egymásra. A lelkek korokon és kontinenseken át vándorolnak, akár az égbolton átvonuló felhők. De ki irányítja sorsunkat: mi magunk vagy valamilyen külső erő? Képesek vagyunk-e tanulni a múltból, az előző életekből, vagy az emberiség újra és újra elköveti ugyanazokat a hibákat?

A regényből a Mátrix-trilógia és A parfüm rendezői forgattak vibrálóan szellemes filmet."Az eddigi legmerészebb vállalkozás... egyedi teljesítmény egy rendkívül tehetséges és nagyratörő író tollából." - Matt Thorne, Independent on Sunday"David Mitchell egy hullámvasútra csábítja olvasóit, akik először vonakodva szállnak fel, de miután belevágtak a kalandba, nem akarják, hogy véget érjen az út. Velem legalábbis ez történt." - A.S. Byatt, Guardian"A jövőbe látás, az elmélkedés és a szórakoztatás ragyogó, elégikus egyvelege." - Neel Mukherjee, The Times"A mód, ahogy Mitchell a Felhőatlasz történetét elmeséli, valósággal rabul ejtett." - Lawrence Norfolk, Independent

Elírást vagy hibát találtál? Módosítanál a könyv adatlapján? Klikk ide

Első mondat

"Túl az indián falun, a part egy elhagyatott szakaszán friss lábnyomokra bukkantam."
hirdetés
Utolsó módosító: konyvkolonia
bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Hírlevél

Másik könyvet kérek!
hirdetés
Akik olvassák ezt a könyvet
Összesen: olvasó
hirdetés
Új blogbejegyzések
hirdetés
A kritikaíráshoz/polcra helyezéshez be kell lépned. Lépj be vagy regisztrálj!