Halál a felhők között
Halál a felhők között

Vedd meg!

Szerző: Christie Agatha

Fordító: Nyikos Eszter

Kiadó: Európa Könyvkiadó

Oldalak száma: 320

Kiadó: 2010

Szerintünk
Szerintetek
Beszállás! A Prometheus utasszállító repülőgép rögtön indul Párizsból Croydonba! Huszonegy utas és két légiutas-kísérő elfoglalja a helyét, és a gép a magasba emelkedik. Két kabinjából a hátsóban vegyes társaság gyűlik össze: angol fodrász kislány, francia régészek, angol fogorvos, két arisztokrata hölgy, francia öregasszony - és egy nagy bajszú kis belga. A második ülésen az ebéd utáni kávé mellett elszunyókál az öregasszony. A kilencedik ülésen szenved a kis belga. Az ötödik és hatodik ülésen vitatkozik a két régész. A tizenkettedik ülésen a fogorvos udvarolni próbál a tizenhatodik ülésen a fodrászlánynak. A légiutas-kísérők fel-alá rohangálnak. Egy darázs döng, majd "csatt!", lecsapja valaki. A második ülésen - csak nincs valami baj? Feje félrebillen... nem mozdul...

Micsoda szerencse, hogy a kilencedik ülésen a kis belga azonnal magához tér, amint földet ér a gép. Poirot életében először gyanúsítottként kezdi a nyomozást, de szerencsére nem úgy fejezi be.

A regény - más kiadónál, más fordításban - Halál a felhők fölött címen jelent meg.


Elírást vagy hibát találtál? Módosítanál a könyv adatlapján? Klikk ide

Első mondat

A szeptemberi nap forrón tűzött, ahogy az utasok átvágtak a La Bourget légikikötőn, és elhelyezkedtek a Prometheus utasszállító repülőgépben, amely néhány percen belül indult Croydon felé.
hirdetés
bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Hírlevél

Másik könyvet kérek!
hirdetés
Akik olvassák ezt a könyvet
Összesen: olvasó
hirdetés
Új blogbejegyzések
hirdetés
A kritikaíráshoz/polcra helyezéshez be kell lépned. Lépj be vagy regisztrálj!