A Bertram Szálló
A Bertram Szálló

Vedd meg!

Szerző: Christie Agatha

Fordító: Bart István

Kiadó: EURÓPA KÖNYVKIADÓ KFT.

Oldalak száma: 272

Kiadó: 2005

Szerintünk
Szerintetek
˝Van egy nagyszerű hely Londonban. Bertram Szállónak hívják. Mintha csak száz évet visszaforgott volna az idő. Csupa olyan ember, akikkel máshol nem lehet találkozni. Csodálatos öreg hercegnők. És valamennyi régi angol étel szerepel az étlapon, és remek régi angol bifsztek-pudingjuk van! Olyat még nem kóstoltál! És hatalmas hátszínszeletek, és micsoda ürüborda, és békebeli angol tea, és tüneményes angol reggelik! És meleg is van. Hatalmas kandallók...˝ (részlet a könyvből)

Történhet vajon ilyen hamisítatlan, békebeli környezetben - bűntény? Történhet? Ön eltalálta! A hamisítatlan békebeli környezet (ami különben nem is olyan hamisítatlan) - sötét üzelmeket takar. ˝Igyekszünk vendégeink minden óhaját teljesíteni˝ - mondja a tökéletes szálloda tökéletes üzletvezetője. Ám némely vendégnek különleges óhajai vannak... És a bájos, törékeny, vidéki öregkisasszony, Miss Marple, eltűnődik... És amikor már ő is, az olvasó is úgy érzi: minden rejtély megoldódott - a szerző még az utolsó lapra is tartogat egy kis meglepetést!

Elírást vagy hibát találtál? Módosítanál a könyv adatlapján? Klikk ide

Első mondat

A West End szívében sok csendes zug van, amiket alig ismer valaki a taxisofőrökön kívül, akik nagy szakértelemmel átvágva rajtuk, diadalmasan bukkannak ki a Park Lane-re, a Berkeley Squuare-re, vagy a South Audley Streetre.
hirdetés
Utolsó módosító: dokijano
bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Hírlevél

Másik könyvet kérek!
hirdetés
Akik olvassák ezt a könyvet
Összesen: olvasó
hirdetés
Új blogbejegyzések
hirdetés
A kritikaíráshoz/polcra helyezéshez be kell lépned. Lépj be vagy regisztrálj!