A coloradói kölyök
A coloradói kölyök

Vedd meg!

Szerző: KING, STEPHEN

Fordító: MÜLLER BERNADETT

Kiadó: EURÓPA KÖNYVKIADÓ KFT.

Oldalak száma: 164

Kiadó: 2008

Szerintünk
Szerintetek
Maine partjainál, egy szigeten halott férfit találnak. Nincs nála irat, testén nincs ismertetőjegy, így személyazonossága megállapíthatatlan. A rendőrség hamar lezárja az ügyet. Csupán a helyi lap két újságírója és egy végzős diák szívós munkájának köszönhető, hogy több mint egy év után fény derül az áldozat kilétére. És itt kezdődik az igazi rejtély. Ugyanis minél többet tudnak meg az áldozatról, illetve halálának körülményeiről, annál kevésbé érthető az eset. Mi ez? Képtelen bűnügy? Vagy valami még ennél is furcsább?

A kimeríthetetlen fantáziájú Stephen King ezúttal a krimi műfajban, ám a tőle megszokott módon, pillanatnyi lazítást sem engedélyezve kalauzolja az olvasót a lélek sötét mélyére.

Elírást vagy hibát találtál? Módosítanál a könyv adatlapján? Klikk ide

Első mondat

Mivel rá kellett jönnie, hogy semmi érdekesre nem számíthat a Weekly Islander teljes szerkesztőségét alkotó két öregtől, a bostoni Globe újságírója az órájára pillantott, megállapította, hogy ha siet, még elérheti az 1.30-as kompot, megköszönte, hogy időt szakítottak rá, pénzt dobott az asztalra, nehezékként pedig rátette a sószórót, hogy a tenger felől lengedező, meglehetősen erős szellő el ne fújja, és lesietett a kőlépcsőn a Szürke Sirály kerthelyiségéből a Bay Street és az alant elterülő kisváros felé.
hirdetés
bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Hírlevél

Másik könyvet kérek!
hirdetés
Akik olvassák ezt a könyvet
Összesen: olvasó
hirdetés
Új blogbejegyzések
hirdetés
A kritikaíráshoz/polcra helyezéshez be kell lépned. Lépj be vagy regisztrálj!