Apa és fia
Apa és fia

Vedd meg!

Szerző: PARSONS, TONY

Fordító: Varga Mónika

Kiadó: Európa Könyvkiadó

Oldalak száma: 344

Kiadó: 2011

Szerintünk
Szerintetek
Listavezető angol bestseller, az ezredforduló Kramer kontra Kramere, illetve ebbe oltott Nick Hornby, amelyről ugyanakkor a Literary Review azt írta: ˝Ha a brit ´pasasregény´ ebbe az irányba halad, nem kell félteni a jelenkori prózát.˝

Harry Silver neves tévészemélyiség, akit elfog a harmincéves férfi krízise, s noha rajong szép feleségéért, Gináért és négyéves fiáért, Patért, egy éjszakára megcsalja őket egy segédproducernővel. Gina faképnél hagyja, Japánban vállal munkát, a kisfiút pedig felelőtlen, a 60-as évekből itt rekedt nagyapjára bízza. Harry visszaveszi és egyedül nevelgeti az éppen iskolakezdő Patet, közben beleszeret egy közeli kifőzde amerikai pincérnőjébe, Cydbe, mit sem sejtve még, hogy fia legjobb barátja az első osztályban éppen Cyd kislánya lesz.

Harry szülei egyszerű emberek, apja háborús hős, igazi ˝szerepmodell˝, akire egyre többet gondol Harry, most, hogy a saját férfiúi önazonosságát kéne megtalálnia ebben a válságban. Addig-addig keresi magát, míg majdnem elveszti Cydet, aki hazakészül Amerikába a kislányával. Felesége új élettárssal tér vissza Japánból, és magának követeli Patet. Jogi és érzelmi csata következne - ám a 70-es évek Kramer-illúziója átadja helyét a valóságérzéknek: Harry beleegyezik, hogy a fiuk Ginánál lakjon, de magában megfogadja, hogy nem lesz ˝hétvégi apa˝, cserébe pedig megkapja Cydet és kislányát.

Könnyes-humoros, elbűvölő könyv rengeteg mindennapi csetlés-botlással, szerencsétlenkedéssel, melynek olvastán anyai és apai szem nem maradhat szárazon.

Elírást vagy hibát találtál? Módosítanál a könyv adatlapján? Klikk ide

Első mondat

Fiú. Fiú!!!
hirdetés
Utolsó módosító: dokijano
bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Hírlevél

Másik könyvet kérek!
hirdetés
Akik olvassák ezt a könyvet
Összesen: olvasó
hirdetés
Új blogbejegyzések
hirdetés
A kritikaíráshoz/polcra helyezéshez be kell lépned. Lépj be vagy regisztrálj!