Forró vízi zene
Forró vízi zene

Vedd meg!

Szerző: Bukowski, Charles

Kiadó: Cartaphilus Könyvkiadó

Oldalak száma: 254

Kiadó: 2010

Szerintünk
Szerintetek
"Ez a paraszt mindenki szeme láttára kiölelt velem. Az izmainál jobban aggasztott a nyugalma. Rejtegetett még valamit a tarsolyában. Talán egy pisztolyt a pult alatt? Nyilvánvalóan azt akarta, hogy én tegyem meg az első lépést. Itt mindenki őmellette tanúskodna... Nem tudtam, mit tegyek. Volt egy telefonfülke a bejárat mellett. Felkeltem, odamentem, bedobtam egy érmét, és találomra feltárcsáztam egy számot. A tervem az volt, hogy úgy teszek, mintha a haverjaimat hívnám, hogy jöjjenek szétverni a helyet. Hallottam, hogy kicseng, majd egy női hang szólt bele.

-Halló?

- Én vagyok - mondtam.

- Te vagy az, Sam?

- Persze, persze, na figyelj...

- Sam, borzalmas dolog történt! Woolyt elgázolták!

-Woolyt?

- A kutyánkat, Sam! Wooly halott!

- Most figyelj rám! A Vörös Szemben vagyok! Tudod, hol van? Oké. Szedd össze Leftyt, Larryt, Tonyt és Big Angelót, és gyertek ide, de villámgyorsan! És hozzátok Woolyt is!

Letettem, és csak ültem ott. Azon gondolkodtam, hogy hívom a zsarukat. De tudtam, mi történne. A csapos oldalára állnának. Én pedig a detoxban végezném. Kiléptem a telefonfülkéből, és visszaültem a bárszékre. Kiittam az utolsó cseppeket a poharamból, majd újra erősen a pulthoz vágtam a hamutálat. A csapos rám nézett. Felálltam és rámutattam. Majd megfordultam és távoztam. A bentiek röhögésétől visszhangzott a hely..."Elírást vagy hibát találtál? Módosítanál a könyv adatlapján? Klikk ide
hirdetés
Utolsó módosító: dokijano
bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Hírlevél

Másik könyvet kérek!
hirdetés
Akik olvassák ezt a könyvet
Összesen: olvasó
hirdetés
Új blogbejegyzések
hirdetés
A kritikaíráshoz/polcra helyezéshez be kell lépned. Lépj be vagy regisztrálj!