Jó reggelt, búbánat! - Szereti Brahmsot? - A kívülálló
Jó reggelt, búbánat! - Szereti Brahmsot? - A kívülálló

Vedd meg!

Szerző: Sagan, Françoise

Kiadó: FIESTA STÚDIÓ KÖNYVKIADÓ KFT.

Kiadó: 2003

Szerintünk
Szerintetek
Jó reggelt búbánat!

Cécile kamaszkorának boldog nyarát élvezi szerelmese, imádott apja és annak fiatal szeretője társaságában egy romantikus tengerparti üdülőhelyen. Az idillre fenyegető árnyék borul, amikor megjelenik a régi barátnő, Anna, apja megunt szeretőjének felváltására.Szereti Brahmsot?

Paula, 29 éves, elvált asszony. Vele egykorú barátja, Roger egyre jobban távolodik tőle. Hat éve tartó viszonyuk ellenére is magányosnak érzi magát. A nála jóval fiatalabb Simon őszinte szerelme régen elfelejtett érzéseket ébreszt az öregedéstől és a magánytól rettegő nőben. Jól tudja, mit remélhet és mit nem ettől a kapcsolattól, mégsem tér ki a váratlan lehetőség elől.A kívülálló

A német származású, hollywoodi filmrendező a németek által megszállt Franciaországban éli bohém életét. Goebbels meghívására visszatér hazájába, ahol döbbenetes élmények hatására kénytelen rájönni, már nem szemlélheti kívülállóként a világot. Egy fiatal fiú és két nő között megosztott érzelmei akaratlanul is - olyan irányba viszik, ahonnan már nincs letérés.

Elírást vagy hibát találtál? Módosítanál a könyv adatlapján? Klikk ide
hirdetés
Utolsó módosító: dokijano
bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Hírlevél

Másik könyvet kérek!
hirdetés
Akik olvassák ezt a könyvet
Összesen: olvasó
hirdetés
Új blogbejegyzések
hirdetés
A kritikaíráshoz/polcra helyezéshez be kell lépned. Lépj be vagy regisztrálj!