Gyalázat és hit
Gyalázat és hit

Vedd meg!

Szerző:

Kiadó: Álomgyár Kiadó

Oldalak száma: 575

Kiadó: 2018

Szerintünk
Szerintetek
0/10
Dorothy Miller Sarasotában éli egy átlagos fiatal amish lány életét. Vallásos közösségük távol helyezkedik az átlagos, általunk megszokott világi élettől. Nem zárkóznak el teljesen, de kapcsolatukat a közösségen kívül élőkkel a lehető legkevesebbre csökkentik.

Gregory Hamilton egy újabb, kedvező üzletet készül nyélbe ütni, éttermet építene a városi amish piac helyére. A telek megvásárlása már folyamatban van. Az ügy komoly aggodalmat kelt az amishok körében, akik nem könnyen zökkennek ki a megszokott életükből. Fel is veszik a harcot a befolyásos pénzemberrel.

Egy igazán különleges személy vezetésével a hírhedt amish maffia is közbelép. Jámbornak tűnő emberek, akik hittel élik mindennapjaikat, de félelem nélkül néznek szembe bárkivel, aki fenyegeti őket.

Vajon mit tesz ebben a helyzetben Dorothy, akinek érzelmei nem engedik, hogy csupán külső szemlélője legyen az eseményeknek?

Mi történik, ha kezünkbe vehetjük a sorsunk irányítását, de képtelenek vagyunk józanul dönteni, mert a szívünk nem hagyja? Mi van, ha olyasvalakibe szeretünk bele, aki a saját közösségünk ellensége?BORSA BROWN különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikus írásai hamar az olvasók kedvenceivé váltak. Új sorozata is bővelkedik érzelmi magasságokban és mélységekben. A szerzőnőtől megszokott módon, egy titkos, elzárt, ismeretlen világba enged betekintést, amelyben a bűn az ajtónk előtt áll, és csak arra vár, hogy beengedjék.

Elírást vagy hibát találtál? Módosítanál a könyv adatlapján? Klikk ide

Első mondat

Érzem, hogy itt a hajnal.
hirdetés
Utolsó módosító: SZISZI
bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Hírlevél

Másik könyvet kérek!
hirdetés
Akik olvassák ezt a könyvet
Összesen: olvasó
hirdetés
Új blogbejegyzések
hirdetés
A kritikaíráshoz/polcra helyezéshez be kell lépned. Lépj be vagy regisztrálj!