Cabot Meggin
Cabot Meggin

Vezetéknév: Cabot

Keresztnév: Meggin

Születési hely Bloomington, Indiana, USA

Születési idő: 1967

Szerintünk
Szerintetek
Meggin Patricia Cabot (Bloomington, Indiana, 1967. február 1.) amerikai írónő. Könyvei több néven is jelentek már meg. Első regényei Patricia Cabot néven jelentek meg, de később publikált Jenny Carroll néven is. Szülőhazájában már több mint ötven könyve jelent meg, legismertebb könyvsorozata A neveletlen hercegnő naplója.
Miután lediplomázott az egyetemen, New York-ba költözött, azóta is ott él férjével, bár időnként vidékre költöznek. Eredetileg illusztrátorként dolgozott, de hamar felmondott és a New York-i Egyetemen vállalt munkát. Ennek az állásnak köszönhetően több ideje jutott az írásra. Férjével, a magyar felmenőkkel rendelkező Benjamin D. Egnatz költővel 1993. április 1-jén, Bolondok Napján kötött házasságot. Azért ezen a napon tartották az esküvőt, mert férje meggyőződése az volt, hogy elsősorban bolondok kötnek házasságot.
Két macskája van: Gem és a félszemű Henrietta.
Meg Cabot 2003 májusa óta nyílt blogot is vezet, amiben a könyveiről, a hétköznapjairól, és kedvenc időtöltéseiről mesél fényképekkel gazdagítva.
Elírást vagy hibát találtál? Módosítanál a szerző adatlapján? Klikk ide

Címkék:Cabot

Utolsó módosító: Schmetterling
Szólj hozzá te is! Kommentek (1)
Szerző könyvei
Szólj hozzá!
hirdetés
Első mondatok a szerzőtől
A fiú a házból
A lány vörös hajú?
A neveletlen hercegnő naplója 7 és 3/4 - Valentin-napi meglepetések
44. jelenet BELSŐ/NAPPAL – Egy kamasz lány elképesztően rendetlen szobája, amelynek ablakai gyakorlatilag plafontól a padlóig egy tűzlépcsőre és egy belső udvarra néznek.
A legsötétebb óra - A mediátor 4.
Nyár van. A hosszú,lassan múló nappalok és sötét,meleg éjszakák évadja. Annak idején Brooklynban,ahol életem első tizenöt évét töltöttem,a nyár - már amikor nem voltam táborban - azt jelentette,hogy a házunk bejáratát védő előtető alatt ácsorgunk a legjobb barátnőmmel,Ginával meg a testvéreivel,és a fagylaltos kocsit várjuk.
A neveletlen hercegnő naplója 5. - Talpig rózsaszínben
A BÚCSÚBÁL ÉJSZAKÁJÁN A PASIM INKÁBB BOWLINGOZNI MENNE!!!!!!!!!!!!!
A neveletlen hercegnő naplója 2. - Reflektorfényben
Éppen a konyhában ültem, mit sem sejtve kanalaztam a szokásos hétfő reggeli müzlit, amikor a mamám kibotorkált a fürdőszobából.
Tovább
hirdetés
hirdetés
bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Hírlevél
hirdetés

Másik könyvet kérek!
hirdetés
Tovább a falamra
hirdetés
A kritikaíráshoz/polcra helyezéshez be kell lépned. Lépj be vagy regisztrálj!